Marc van Driel
Marc van Driel
 Mireille Verheijen
Mireille Verheijen           

Docenten

Marc van Driel - docent drama en artistiek leider
Marc van Driel is al meer dan 15 jaar als docent betrokken bij Marmelijn. Onder zijn leiding is Marmelijn uitgegroeid tot een school van 2 klassen met 25 leerlingen naar een school van 11 klassen en zo'n 135 leerlingen. Marc heeft ook zijn eigen theaterstichting voor jongeren: Theaterhuis Marc van Driel en is werkzaam als docent drama op de Waldheim Mavo, waar hij de Theaterklas heeft opgericht. Zelf staat hij regelmatig op de planken.

Mireille Verheijen - docent drama en beweging/dans
In 2005 is Mireille begonnen met lesgeven bij Marmelijn. De theaterachtergrond van Mireille bestaat uit mime, pantomime en bewegingstheater. Naast de lessen bij Marmelijn doet zij veel dramaprojecten in het basisonderwijs. Behalve dramadocent is zij ook docent dansexpressie en yogadocent (gespecialiseerd in het werken met kinderen). www.kalakala.nl

Pascal van Doorm - docent dans
Na de theaterklas op de Waldheim-mavo, heeft Pascal een opleiding tot Sociaal Cultureel Werker gevolgd. Zij zet kunst en cultuur in als middel voor specifieke doelgroepen die dat nodig hebben, net het juiste duwtje in de rug te geven. Daarnaast heeft zij met haar compagnon een bedrijf: Bureau Prikbord. Dit bedrijf heeft tot doel kinderen een podium te bieden voor hun creatief talent.

Gaby Kaihatu - docent zang/stemvorming
Na haar conservatoriumstudie Lichte Muziek heeft Gaby veel opgetreden met verschillende bands, met haar zanggroep Sisters! en met artiesten als Jeroen van de Boom en Berget Lewis. Ook heeft zij diverse keren in het theater gestaan, o.a .in een van de shows van Karin Bloemen. Daarnaast is zij altijd blijven lesgeven.

Theaterteam

Jasper Koetsier - geluidstechnicus
Jasper zorgt ervoor dat alle voorstellingen voorzien worden van geluid.

Marco Blanken - lichttechnicus
Marco zorgt er al jaren voor dat de leerlingen tijdens de voorstellingen letterlijk kunnen schitteren.

Juns de Haas - kostuums
Sinds lange tijd maakt Juns de kostuums voor de voorstellingen of past hij ze aan indien nodig!

Bernadette Hilhorst, Mavis de Goede- grimeurs
Met hun jarenlange ervaringen zorgen zij ervoor dat iedere acteur er goed uitziet op het podium.

     
     Mireille VerheijenGaby Kaihatu            Pascal van Doorm
   Pascal van Doorm